PRORESTO – HORECA-ALAN AMMATTILEHTI 4/2016
Koko Suomi saman pöydän ääressä!
8.11.2016 Wanha Satama, Helsinki
Ravintoloiden
avokeittiöissä on
haastetta suunnittelijoille
Suurkeittiöalan
ammattilaisten
tärkein
kohtauspaikka
Ateriassa
jälleen runsas
kattaus ohjelmaa
Kauppakeskusten
ravintolamaailmat
Erikoisruokavaliot
ja niiden tuomat
haasteet
“Virkistävä ja
informatiivinen
päivä!”
Sisäänpääsy veloituksetta ilmoittautumalla osoitteessa www.julkinenateria.fi
Yhteistyössä:
Järjestäjä:
HINTA 14,50 EUR
Ohjelmassa mm. Työhyvinvointia ja motivaatiota, Ruoka- ja ravitsemuskasvatusta
Menestymisen avaimet ruokapalveluissa, Monikulttuurisuus – työtovereissa ja asiakkaissa
www.proresto.fi
“Hyvä tapahtuma,
johon kannattaa tulla
vuosittain!”
Eero Vottonen tähtää
huipulle maailman parhaiden
kokkien mittelössä