proresto 2/2011

proresto lähtee metsästämään luomukanaa. Syitä luomukanan puuttumiseen kaupan valikoimista kysytään siipikarjaliitosta, Elintarviketurvallisuusvirasto Eviralta ja tuottajilta. Lehti tarkastelee myös suomalalaisen juustokulttuurin tilannetta ja tulevaisuutta.

2 Esipuhe
6 Luomukanaa metsästämässä
12 Lähiruoka valtaa alaa Länsi-Uudellamaalla
16 Lähiruokamarkkinat Fiskarsissa lokakuussa
18 Tuplajuustosrategia
22 Mustana, kiitos
24 Reilumpi kuppi
26 prorestoa skoolataan messuilla
28 Arto Koskelon kolumni
30 Tyytyväinen mies Toscanassa
38 Next Generation Chefs
44 Klaus K päivittää sinivalkoiset mytologiat 2000-luvulle
48 Taivaallisia illallisia
56 Uutispuuroa