proresto 1/2012

proreston tarkastelussa raakamaito. Onko se terveellistä vai ei? Omat kommenttinsa asiaan laukoo Eat & Joy Maatilatorin ja Kluuvin kauppahallin vetäjä Aki Arjola. Kerromme myös Sasu Laukkosen kulinaarisista katastrofeista, sillä epäonnistumisissa kiteytyy luovuuden idea. Lähiruoka kiinnostaa nyt myös henkilöstöravintoloita – Asiaa valaisee Antell-Catering Oy:n toimitusjohtaja Tomi Lantto.

2 Esipuhe
6 Aitoa maitoa
12 Sasu Laukkosen kulinaariset katastrofit
22 Veitsien aatelia
30 Talviterassilla kaupunki tulee valmiiksi lämmitettyyn syliin
38 Arto Koskelon kolumni
40 Lähiruoka entistä suositumpaa suurtalouskeittiöissä
44 Kuin yhdestä muotista
50 Meiran maustetehdas vähentää lisäaineita
52 Design Management päivittää ravintolakulttuuria
56 Uutispuuroa