proresto 2/2012

proreston tarkastelussa jokapäiväinen leipämme. Uunituore leipä on tehnyt paluun parrasvaloihin, eikä ole lähdössä mihinkään. Omat kommenttinsa asiaan esittää Kanniston Leipomon toimitusjohtaja Henrik Bruun ja Fazer leipomoiden toimitusjohtaja Petri Kujala. Pohdimme myös trendiksi noussutta ruoan luonnollisuutta. Kerromme kuinka parjattu kouluruoka nostaa profiiliaan ja vierailimme valtakunnallisessa kouluruokakilpailussa, jossa palkittiin Suomen paras koulukeittiötiimi.

8 Jokapäiväinen leipämme
16 Luonnotonta menoa
22 Paha, pahempi, kouluruoka?
28 Teurastamon uusi alku
34 Reissumies ja seitsemän sortin kahvipöytä
38 Suuria oluita tehdään pienissäkin panimoissa
52 Kolumni – Minkälaisen paikan kokki perustaisi, jos...?
54 Hotel Atlas – Kuopion legendaarinen funkishotelli on kartalla taas