proresto 3+4/2012

proreston tarkastelussa pienteurastamojen toiminta. Vuosi sitten voimaan tullut uusi lainsäädäntö karsii byrokratiaa ja järkeistää taksoja. Kyselimme tukkuliikkeiden kiinnostusta lähiruokaan. Omat kommenttinsa asiaan esittää Heinon Tukun toimitusjohtaja Marja Hämäläinen ja Meira Novan tuoteryhmäpäällikkö Kirsimarja Närhi. Käymme läpi elintarvikealan toimijan vastuuta valmistamastaan, myymästään, tarjoilemastaan ja käsittelemästään elintarvikkeesta. Omavalvonta takaa tuotteiden turvallisen laadun. Esittelemme myös Arkkitehtitoimisto CJN:n piirtämän uuden Solo Sokos Hotel Paviljongin Jyväskylässä.

8 Vihreä vallankumous Sami Tallbergin tapaan
16 Pienteurastamojen toimintaa helpotetaan
22 Tukku lämpenee lähiruoalle
30 Hyvää kestikesää!
36 Tarkkana porkkanasta
44 Korvasieni pysyy ruokapöydässä
50 Jos tänä yönä matkamies