proresto 2/2013

proreston tarkastelussa kuntien ruokapalveluiden haasteet. Haasteisiin voidaan vastata ruokapalveluiden uudelleen organisoinnilla ja toiminnan tuottavuutta kehittämällä. Riitta Anttila pitää huolta Antellin henkilöstöpuolen voimavaroista. Anttila myöntää, että toimiala ei ole siitä helpoimmasta päästä fyysisen kuormittavuutensa tähden. Toimittajamme kysyy Suomen Franchising-Yhdistyksen toiminnanjohtaja Juha Vastamäen näkemyksen alan tulevaisuudesta Suomessa.

8 Suurella sydämellä
16 Tilausta uusille ravintolakonsepteille?
22 Kuntien ruokapalvelut suurten haasteiden edessä
28 Tiimeistä tehoa tuotantoon
30 Siisti ravintolakeittiö
36 Kapteenin pöytään!
44 Kokit, koneet ja kokkaustyylit