proresto 3/2013

proreston tarkastelussa elintarvikkeiden jäljitettävyys, joka on alan toimijoille tärkeää jo asiakastyytyväisyydenkin takia. Sami Rekola johtamassa Unilever Food Solutionsin koekeittiössä on vallalla kulttuuri, jossa on lupa innostua. Ammattikeittiöiden kannattaa laittaa energiakulut kuriin - suurimmat säästöt saavutetaan toimintatapojen ja prosessien järkeistämisellä. Suomalaisessa suurkeittiössä keliakia tunnetaan huomattavasti paremmin kuin monessa muussa maassa ja kiinnostus gluteenittomia tuotteita kohtaan on viime aikoina kasvanut.

8 Labra-Ka-Dabra
16 Parempaa valveutuneisuutta vai trendi?
22 Ammattikeittiöiden energiakulut kuriin
30 Digiravintola tulee, oletko valmis?
36 Vastuullinen yritys menestyy
44 Jäljitettävyys keskeinen valintakriteeri
50 Käytännöllisyys on tärkeintä kattauksessa