proresto 4/2013

proreston tarkastelussa ikääntyvien ravitsemus, johon kohdistuu isoja haasteita. Valion asiantuntijakaksikko Teija Keso ja Jaana Tolonen korostavat ikääntyvien ravitsemuksen tärkeyttä terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Toimittajamme tarkastelee henkilöstöravintoloiden nykytilaa ja pohtii toimialalta löytyvää potentiaalia kasvuun. Kirjoitamme myös suurtalouskeittiöiden elintärkeistä huoltotoimenpiteistä.

6 Toimitukselta - Mummot murkinalla
8 Hyvän mielen ruokaa
13 Muistisairauden ehkäisy ruokavalion kautta?
14 Ruokaa ikä kaikki
22 Makukeidas keskellä työpäivää?
30 Monikulttuurinen keittiötiimi valmistuu ammattiin Espoossa
34 Huolto on elintärkeää suurtalouskeittiöissä
40 Kahvittelija kaipaa vaihtoehtoja
46 Messukeskuksen muodonmuutos
56 Toimiva tila tehostaa kokouksia
60 Uutispuuroa