proresto 1/2014

proreston tarkastelussa kestävä kehitys. Scandicin kestävästä kehityksestä vastaava johtaja Inger Mattsson uskoo tavoitteiden asettamisen ja määrätietoisen asenteen vievän hyviin tuloksiin. Sertifiointijärjestelmät lisäävät kestävää kehitystä kahvintuotannossa. Sodankylän kunnan ruokapalvelupäällikkö Merja Ahola on löytänyt ratkaisun tuoda lähiruoka osaksi kunnan ruokapalvelua kustannustehokkaasti. Kirjoitamme myös suomalaisesta jälkiruokakulttuurista, kouluruokailusta yms.

6 Kestävyysvajetta horeca:ssa?
8 Kestävän kehityksen hotelli?
16 Sertifiointijärjestelmät lisäävät kestävää kehitystä kahvintuotannossa
24 Mahdottomasta totta
30 Mistä on hyvä jälkkäri tehty?
38 Kouluruoka on rock
46 Vain parfait kelpaa
52 Gastro Helsinki herkistää makunystyrät
54 Uutispuuroa