proresto 2/2014

proreston tarkastelussa ekologinen puhtaanapito. Kemiaan erikoistunut tohtori Tuula Suontamo on tutkinut voiko laadukkaaseen puhtauteen päästä luontoystävällisillä keinoilla. Toimittajamme vierailee Helsingin rautatieaseman kulttuurihistoriallisessa ravintolasalissa, jossa nykyisin tuoksuvat houkuttelevasti Burger Kingin Whopperit ja rapeat ranskalaiset. Kirjoitamme myös Oivan etenemisestä, HoReCa-sektorin aikuiskoulutuksesta, laatu- ja tehokkuusvaatimusten kiristymisestä yms.

2 Toimitukselta: Pärstäkertoimen paluu
8 Kuningas hampurilainen
18 Suut messingille suurkeittiössä?
24 Ekologisempaa puhtautta otsonilla
30 Alanvaihtajan mansikkapaikka?
36 Baarimestareille tarjoiltiin Espoon ja Lontoon oppeja
42 Laatu- ja tehokkuusvaatimukset kiristyvät
46 Kulinaarikuriiri iskussa