proresto 4/2014

proreston tarkastelussa vastuullisuus. EkoCentrian hankepäällikkö Hanne Husso kehottaa panostamaan hankintaosaamisen kehittämiseen. Toimittajamme kysyy asiantuntijoilta kuinka ravintola-alalla voidaan rakentaa molemminpuolisesti motivoiva kehityskeskustelu. Kirjoitamme myös lounasravintoloiden lisämyynti mahdollisuuksista, suurkeittiöiden riistan käytöstä, ruokakuljetusten suunnittelusta, ekotehokkaasta ammattikeittiöstä yms.

8 Vastuunkanto on kymmenottelu
16 Sosiaalinen vastuu mukana elintarvikeyritysten vastuullisuuspaletissa
18 Vastuullisuus kasvaa teoista
22 Mitäs täällä kehkeytyy?
28 Kolumni - Jotta pystyy motivoimaan pitää myös olla motivoitunut
30 Lisämyyntiä lounaalle
34 Riistaa ei riitä suurkeittiöön
38 Keittiössä vihertää
42 Ketju kestää
46 Messuilla nähtyä
51 Uutispuuroa