proresto 1/2015

proreston tarkastelussa HoReCa-alan työturvallisuus. Royal Ravintolat -konsernin henkilöstöjohtaja Anne Kokkonen näkee työhyvinvoinnin laajana kokonaisuutena, johon kuuluu terveys ja työturvallisuus. Toimittajamme kysyy asiantuntijoiden näkemyksen ravintoloiden järkevään laiteiden hankintaan. Kirjoitamme myös miten suomalaisesta terassista saisi enemmän irti. Lehdessä mukana myös mm. tulevaisuuden kassajärjestelmät, kahvilakonseptit, tämän hetken ruokasuuntaukset ja trendit, privat label -tuotteet yms.

8 Turvakärjellä, maalaisjärjellä
16 Laitehankinnat vaativat suunnitelmallisuutta
22 Mitä enemmän älyä, sitä enemmän mahdollisuuksia
28 Terveisiä terassilta!
36 Kahvihetki kuin viininmaistajaiset
42 Mikä mahtaa olla in?
48 Privat label - niin isoille kuin vähän pienemmillekin