proresto 2/2015

proreston tarkastelussa ruokahävikin hallinta. Asiantuntijat ruokapalvelutuotannon eri vaiheista kertovat, mitä taloudellisesti ja ekologisesti merkityksellisen ruokahävikin vähentämiseksi on tehty ja on tehtävissä. Toimittajamme vierailee tulevaisuuden tarpeisiin uudistetussa Scandic Park Helsingissä. Kirjoitamme myös miten suomalaiset ravintolat hyödyntävät markkinoinnin mahdollisuuksia. Lehdessä mukana myös mm. oppisopimuskoulutukset, ekologinen puhtaanapito, sovellusten hyödyntäminen HoReCa-sektorilla, vastuullinen lihatuotanto yms.

8 Tulevaisuuden tarpeisiin uudistettu Scandic Park Helsinki
16 Siivosti seisovassa pöydässä
26 Hävikki hallintaan
32 Mistä liha tulee?
36 Herkullista kilpailuetua
41 Älypuhelin kertoo, mitä suuhusi laitat
46 Vähemmän vettä, puhtaampia pintoja
48 Messuilla nähtyä
53 Uutispuuroa