proresto 3/2015

proreston tarkastelussa laadukas rotukarja. Asiantuntevat naudanlihan tuottajat ja maahantuojat kertovat mistä syntyy laadukas liha. Vierailimme myös Sydneyssä ja tapasimme Cafe Pacin perustajan Pasi Petasen, joka on saanut ylistystä ruokakriitikoiden keskuudessa. Toimittajamme vieraili myös muutamalla pienpanimolla ja toimituksemme sai tutustua heidän tuotteisiinsa. Toimituksen suosikit ja arviot tuotteista löytyvät sivuilta 48-49. Lehdessä aiheina myös mm. erilaiset kattaustuotteet, Digital signagen tarjoamat mahdollisuudet sekä ravintolakokonaisuuden rakentaminen ja projektinhallinta.

6 Toimitukselta: Saumaa ihmisenkokoiselle yrittämiselle
8 Sydneyn parhaimpien ravintolakäyntien takana suomalainen kokki
16 Sarvesta härkää?
24 Pöytä on katettu
30 Digital signage sähköistää koko toimialaa
38 Apua oivallisen hymyn saamiseen
42 Ravintolakokonaisuuden projektinhallinta ja rakentaminen
46 Lisää oluita ja simoja pienistä panimoista