proresto 3/2016

proreston tarkastelussa lounasravintola Factory Helsingin Vallilassa. Perehdymme ravintoloiden onnistuneen luomuun siirtymisen saloihin sekä kasvisruoan vallankaappaukseen kuluttajien lautasilla. Kylmälaitemaailmassa vaatimukset kiristyvät edelleen. Pitkän linjan sisustussuunnittelija tietää ensivaikutelman merkityksen ravintoloiden menestykselle ja muistelee sisustuksen vuosikymmeniä proreston kanssa. Mutta kuinka tuoksut voivat vaikuttaa ensivaikutelmaan?

8 Toimitukselta
10 Factory kasvaa vastavirtaan
18 Lisää luomua ravintoloihin
26 Hiljainen vallankumous lautasella
34 Kylmälaitemaailma jatkuvassa liikkeessä
40 Kun sisustuksesta tuli jokamiehenlaji
46 Asiakas seuraa nenäänsä
50 Suomen Sommelierit Ry
Suomi on hieno maa opiskella... Myös viinejä!
52 Uutispuuroa