proresto 4/2016

proresto kävi Ravintolakoulu Perhossa tapaamassa huippukokki Eero Vottosta. Vottonen avustajansa Miika Mannisen kanssa valmistautuu tammikuussa järjestettävään Bocuse d'Or – kisaan ja vaikka paljon on vielä tekemättä, niin tavoite on menestyä. Kerromme myös erikoisruokavalioista ja niiden haasteista sekä miten ravintolat ja kahvilat pystyisivät parantamaan erityisruokavalioita noudattavien asiakkaiden palvelua ja kehittämään ruokatarjontaansa heille. Lehdessä aiheina myös muun muassa ravintolapalvelut kauppakeskuksissa, Heinon Tukku 2016 messukatsaus sekä ravintoloiden avokeittiöt.

10 Eero Vottonen tähtää huipulle maailman parhaiden kokkien mittelössä
20 Kun huippurafla kauppakeskukseen lähti
26 Monitoimihalli kaikilla mausteilla
30 Ravintoloiden avokeittiöissä on haastetta suunnittelijoille
38 Erityisyyttä ilmassa
44 Suomen Sommelierit ry
46 Messuilla nähtyä
– Heinon tukkumessut 2016