proresto 1+2/2018

Legendaarisen Palacen uusi tuleminen sai Hans Välimäen palaamaan fine diningin pariin aisaparinaan Eero Vottonen. Esittelemme myös uudistuneen ravintolan sisustuksen. Muina aiheinamme tässä numerossa ovat maksamisen monet tavat, suomalaisen kahvikulttuurin kehitys laatutietoisempaan suuntaan, henkilöbrändäys ravintolan markkinoinnin apuna sekä pihvitrendit. Vierailimme HoReCa-alan jättitapahtumassa, Ambiente-messuilla. Tuttuun tapaan mukana myös alan uusimmat uutiset sekä kolumnistimme.

8 Esipuhe
10 Kuninkaan paluu
18 Palatsin vartijoina – Royal Ravintolat kokosi huippuluokan dream teamin uudistamaan Palacen
24 Kortteja, käteistä ja kännyköitä – monia maksutapoja tarjolla kassapäätteisiin
30 Kolumni by Pertti Kainulainen:
Kun musiikki on kuningas
32 Suomalaisen kahvikulttuurin kenttä laajenee laatuun
40 Kova kattaus Ambientessa
44 Ravintoloitsijan henkilöbrändi sitouttaa asiakkaan
– hyödynnä digi nyt!
50 Kolumni by Anders Westerholm:
Ravintolan rooli vuokralaisena
52 Kotimaisuus valttia pihviraaka-aineissa
56 Suomen Sommelierit ry
60 Uutispuuroa