proresto 3+4/2018

Ruokahävikki puhuttaa; proreston haastattelussa sekä hävikkiasiantuntijoita että täysin hävikkivapaaksi pyrkivän Ravintola Nollan perustajat. Esittelemme toimijoita ja työtä jättiprojekti hotelli St. Georgen valmiiksi saattamisen takaa. Muina aiheinamme asiakaskokemuksen merkitys ravintola-alalla, kahvintuotannon vastuullisuus ja kestävyys sekä kouluruoka.

8 Esipuhe
10 Ruokahävikki alas!
18 Nollatoleranssi Liisankadulla
23 Kolumni by Eveliina Lindell:
Hävikkihankkeista jatkuvaan kehittämiseen
24 St. George määrittelee luksuksen uusiksi
30 Maksuton kouluruoka on koulupäivän kohokohta
34 Käsi Sydänmerkillä
38 Kun asiakas on ravintolaillan tähti
42 Seitsemän hyvää, viisi huonoa
44 Vastuullisuus on kahviteollisuudessa nouseva trendi
50 Teetuotannon vastuullisuudessa kyse on ihmisoikeuksista
52 Suomen Sommelierit ry
54 Uutispuuroa