proresto 1/2019

Turvallisuus puhuttaa prorestossa. Käymme lehdessä läpi kattavasti turvallisuus asioita, niin ravintoloiden, asiakkaiden, työntekijöiden kuin kiinteistöjenkin kannalta. Grand Champagne Helsinki 2019 tapahtuma toukokuussa kerää yhteen niin tuottajat, ammattilaiset, kuin muutkin herkuttelijat. Kerromme myös mitä on urban winery, joka tällä hetkellä on kovassa nosteessa niin maailmalla kuin Suomessakin. Lehdessä muina aiheina mm. Ambiente 2019 -messut, vuokratyö ja sen edut sekä asetus lihan alkuperämaan ilmoittamisesta.

8 Esipuhe
10 Ravintoloiden turvallisuustekijät ovat moninaisia
16 Digitaalisuus ryydittää uusia ratkaisuja paloturvallisuudesta esteettömyyteen
22 Tieto lihan alkuperämaasta on ilmoitettava ravintoloissa
26 Ravintoloiden ensiapuvalmiuksissa on eroja
32 Grand Champagne Helsinki 2019 on samppanjakansan oma "kupla-Slush"
36 Noita Winery tarjoilee alkuviiniä urbaanilla reseptillä
40 Vuokratyö hankki kannuksensa
45 Ravintola-alan ammattilaiset kokoontuvat jälleen Helsinkiin
- Fastfood & Café & Ravintola 2019 taas maaliskuussa
46 Ambiente 2019 sukelsi aistien valtakuntaan
52 Uutispuuroa