PRORESTO - logo
on korkeatasoinen horeca-alan ammattilehti. Julkaisu tarjoaa tietoa ja esittelee ratkaisuja ammatillisen osaamisen sekä liiketoiminnan kehittämiseen.
Lue e-lehti

proresto 3+4/2018

Ruokahävikki puhuttaa; proreston haastattelussa sekä hävikkiasiantuntijoita että täysin hävikkivapaaksi pyrkivän Ravintola Nollan perustajat. Esittelemme toimijoita ja työtä jättiprojekti hotelli St. Georgen valmiiksi saattamisen takaa. Muina aiheinamme asiakaskokemuksen merkitys ravintola-alalla, kahvintuotannon vastuullisuus ja kestävyys sekä kouluruoka.

lue lehti » | sisällysluettelo » | lataa pdf-versio lehdestä (23.3 Mb)  »
Tilaa!

 

Yhteystiedot

PubliCo Oy

osoite
Pälkäneentie 19 A
00510 Helsinki
puhelin
(020) 162 2200
internet


Lisätietoja proresto -lehdestä

Paul Charpentier
Tuotepäällikkö

puhelin
(020) 162 2220
sähköposti


Lehtitilaukset

Asiakaspalvelu

puhelin
(03) 4246 5309
sähköposti




proresto on myös Facebookissa! »»

PubliCo B2B mediat:
enertec »     HR viesti »     KITA »     prointerior »     prologistiikka »     prometalli »     proresto »     seatec »