Henkilöstö & koulutus
Ravintolat
Ateriassa kohtaavat julkisen ruokapalvelun ja sopimusruokailun asiantuntijat eri puolilta suomea.
ATERIA RAKENTUU talon täydeltä paikalle saapuvien yhteistyökumppaneiden ja runsaan ohjelmakattauksen ympärille. Kiinnostava sisältö koostuu viime vuosien tapaan työntekoon liittyvästä ajankohtaisesta asiasisällöstä, mutta myös keveämmästä aihepiiristä. Ja vuoden keittiöteko ‑kilpailu on jälleen käynnissä! Ateriassa palkitaan kilpailun voittaja ja kilpailun järjestää Fredman.
Tämän vuoden seminaariteemoja ovat työssä jaksaminen, ruokakulttuurin vivahteet ja vastuullisuuden eri osa-alueet.
Ateria 2017 järjestetään tiistaina 7.11.2017 Wanhassa Satamassa Helsingissä.
Lisätietoja ja rekisteröityminen: www.julkinenateria.fi